• Bestellingen worden verzonden vanaf 11/7/2022
  • Gratis verzending vanaf €75

Workshop Valerie uitgebreid met zakken

 

niveau: **

 

Aantal lessen:

2 à 3 lessen: voorbereiding: patroon uittekenen en stof knippen

 

* De voorgestelde aantal lessen zijn enkel ter informatie. Ben je een trage werker, of heb je net al veel ervaring, dan kan je kiezen voor meer of minder lessen. Wil je liever geen voorbereiding thuis, neem dan een extra les om te knippen. Of schrijf je liever les per les in, dat kan ook! 

 

Wat: 

Een stijlvolle wijde broek met hoge taille en blinde rits. We maken deze versie met handige zakken in de zijnaad! Kan zowel in een dikkere winterstof als in een lichtere versie voor de zomer of lente!

Technieken:

- maat uitrekenen

- patroon overtekenen 

- plooien

- blinde rits

- zomen

- werken met versteviging (vlieseline)

- ...

 

Voor wie: 

Beginners. Je kan jouw naaimachine inrijgen en je kan ermee stikken. Het is geen probleem als je nog nooit een kledingstuk hebt gemaakt. 

Je brengt jouw naaimachine en naaigerief (lat, tornmesje, zoommetertje, stoffenschaar, gewone schaar, tekenpotlood, speldjes, lintmeter, …) mee. Heb je zelf geen naaimachine en materiaal, dan kan je eentje huren voor €5.

 

Voorbereiding:

Om de broek af te krijgen, is het aangeraden om het patroon op voorhand al over te tekenen en uit te knippen in de stof. Wil je dit niet alleen doen? Neem dan een extra les.

 

 

Lesgever: Lieve

 

Waar: Allemaal Stoffen, Jan van der Vorstlaan 65A in Loonbeek

  

Inclusief:

  • Gebruik van de overlock
  • Gebruik van strijkijzer

 

Exclusief:

  • Stoffen en fournituren. Deze kan je aankopen in de winkel met 10% korting. 
  • Patroon Valerie broek. Je bent in het bezit van "La Maison Victor" mei/jun 2020 editie 3 of je koopt het pdf patroon op www.lamaisonvictor.com

 

 

Algemene voorwaarden workshops:

Het inschrijvingsgeld voor workshops wordt niet terugbetaald bij annulatie of afwezigheid. Indien we jouw plaats toch nog tijdig ingevuld krijgen, wordt het lesgeld wel terugbetaald. Je mag ook zelf iemand anders sturen. 

Een les kan worden geannuleerd bij te weinig inschrijvingen. In dat geval wordt het lesgeld ook terugbetaald.